Ravnsborg
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 6. december 2022

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 6. december 2022

DR1

06:30  

Julehjertets hemmelighed (5:24)
Julehjertets hemmelighed (5:24) Dansk familiejulekalender fra 2022. Stuepigen Fie anklager Karen og Rasmus for at udøve sort magi og være skyld i ulykkerne på herregården. Men Marie Louise kommer dem til undsætning, så Fie bliver fyret for at sprede usandheder. Karen og Rumle tager ud til Skovkonen for at reparere julehjertet, så de kan ophæve forbandelsen og redde herregården. Men det er ikke så nemt, som de havde håbet. Medvirkende: Karla Larsen Moltsen, Thea Sofie Lundbak, Isa Thorlacius, Maximillian Henriques Hale, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Niels Martin Eriksen m.fl. Efter idé af: Thomas Glud og Mia Marie Borup. Instruktør: Poul Berg. Manuskript: Poul Berg og Jesper Nicolaj Christiansen. Fotograf: Bastian Schiøtt. Production design: Thomas Greve. Komponist: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion for DR med støtte fra FilmFyn.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Kyst til kyst - Thyborøn til Filsø (2:7)
Kyst til kyst - Thyborøn til Filsø (2:7) Ved den jyske vestkyst får Anders Drud en drengedrøm opfyldt, når han flyver langt ud på olieplatformen Halfdan B og er med til at indvinde olie. Senere ser han på en gammel u-båd, der blev bjærget ud for Thorsminde, og som viste sig at have en helt anden nationalitet end forventet. Line Friis Frederiksen tjekker, hvad det er for lækkerier i fiskehallen i Thyborøn, der begejstrer kokkene på restauranter som Geranium og Noma i København. Flemming Rune tager til Filsø og undersøger, hvordan man gendanner det, der engang var Jyllands største sø, og programmets nye vært, arkæolog og kulturhistoriker Marlene Kramm, tager på ravsafari i Thyborøn.

08:16  

Bonderøven - Juletræsfod
Bonderøven - Juletræsfod Et kort udklip - hvor Alma og Johan hjæper Frank og laver en perfekt juletræsfod.

08:20  

Den fantastiske planet (6:6)
Den fantastiske planet (6:6) Naturprogram fra BBC fra 2009. (Nature's Great Events) Når sommersolen dukker frem i det nordøstlige Stillehav omkring Alaska og British Columbia, udløser den en sand eksplosion af planteliv i det kystnære hav. Muligheden for det helt store ædegilde tiltrækker enorme mængder af middagsgæster, heriblandt millioner af sild, pukkelhvaler, der kommer helt fra Hawaii og Steller søløver, som kæmper en kamp mod uret for at mæske sig mest muligt med den rigelige fisk, før den barske vinter kommer igen. Det utrolige er, at grundlaget for alt dette liv er noget så småt, at det knapt kan ses med det blotte øje, nemlig de mikroskopiske flydende plankton. Men både hvaler og søløver er nødt til at overvinde mange forhindringer, før de kan tage fat på festmåltidet. Det tager pukkelhvalerne tre måneder at komme fra Hawaii og undervejs mister de en tredjedel af deres kropsvægt. Og selv om Steller søløven er verdens største, er den også truet af andre rovdyr, og især er hunsøløver med unger udsatte.

DR2

07:30  

Deadline
Deadline Under den kolde krig var Finland klemt mellem Øst og Vest - og kom ofte under kritik for at være for venlig over for Sovjetunionen. Nu siger landet endegyldigt farvel til en æra, når Finland bliver medlem af NATO efter at have klaret sig selv i årtier. I aften taler Astrid Berg med Finlands udenrigsminister, Pekka Haavisto, om den svære balancegang og om hvorfor landet stadig sover med støvlerne på.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

5 Skarpe: Om eksorcisme
5 Skarpe: Om eksorcisme I Sønderjylland bor en pædagogmedhjælper, der kan fortælle om, hvordan han blev besat af dæmoner og har mødt den onde selv. Det har ført ham fra passiv folkekirkemedlem til et aktivt trosliv i Indre Mission. Og den er ifølge den katolske kirke god nok: Det onde kan manifestere sig i dæmonbesættelser af mennesker, og i så tilfælde er kun eksorcisme og et efterfølgende aktivt kristenliv ifølge kirkens eksorcist en sikring mod flere besættelser.

08:50  

5 Skarpe: Om Helvede
5 Skarpe: Om Helvede Rejse mellem under-, mellem-og oververdenen? Allerede for 40.000 år siden mente man i flere shamanistiske bevægelser, at de døde risikerer at komme til et ubehageligt sted, som kun shamanen kunne hjælpe dem ud af. Siden har religionerne digtet heftigt videre på forestillinger om, hvordan der mon egentlig er i helvede, og hvem der risikerer at havne der. I dag er der mange vidnesbyrd om, at helvede måske mest findes på jord - i hvert fald er de dødes helvede for mange troende mest blevet et spørgsmål om, hvor stygt man kan bande.

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib - speeder motoren op
Hunden Ib - speeder motoren op

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet V (1)
Ramasjang Mysteriet V (1) Hvem har brug for en masse værktøj? Det er det store spørgsmål i dagens udgave af Ramasjang Mysteriet. Der har nemlig været en skurk på spil i lufthavnen i Ramasjang. Finn Falks værkstøjskasse er nemlig blevet stjålet! Men hvem kan det dog være? Kristian kommer på hårdt arbejde i dag, men heldigvis får han hjælp af minidetektiven Ella Marie.

06:00  

Ernest & Celestine (22)
Ernest & Celestine (22)

06:10  

Sarah og And (7)
Sarah og And (7)

06:20  

Bamselægen - Ryggen (4)
Bamselægen - Ryggen (4) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Isabel. Hendes bamse Berry er måske kommet til skade, da den er faldet ned fra et legehus. Bare det ikke er alt for alvorligt.

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Sebastians Jul (6:24)
Sebastians Jul (6:24) Sne, masser af dyr og juletraditioner er det Sebastian bokser med når han passer bondegården. Drillenissen er på spil, men Sebastian og musen Herkules skal nok sørge for en fantastisk jul for alle dyr på gården. I dag går Sebastian ud til gederne for at klippe deres klove. Derefter går han indenfor og laver en julebuk af strå, så den kan pynte i stuen. Dyrene skal jo også mærke, at det er Jul!

07:00  

Ramajetternes Jul (6:24)
Ramajetternes Jul (6:24) Er der virkelig drillenisser på spil i lufthavnen eller er det bare Finn Falk, der er på spil? Øvst vender langt om længe tilbage med en overraskende adresse på den mystiske K. Rampus.

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:25  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

07:30  

Bluey
Bluey

07:40  

Motor Mille på maskintur (6)
Motor Mille på maskintur (6) Motor Mille elsker store maskiner. Også dem der kan flyve. Men hun er nødt til at indrømme overfor gadens børn, at hun aldrig har lært at flyve en helkopter. Så hun aftaler med dem at lære det på en dag, så hun kan leve op til sit navn. Men hvordan får man egentlig en helikopter op i luften? Og hvordan styrer man den?

07:55  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (12)
Vidundervovsen Vaffel (12)

08:30  

Sprinter Galore II - Fodbold (4)
Sprinter Galore II - Fodbold (4) Magnus skal spille fodboldkamp, og hans far er meget begejstret, men Magnus har overhovedet ikke lyst. Sprinter sniger sig med for at hjælpe ham, men må en ægte superhelt gerne snyde? Og er det egentlig ikke okay hellere at ville bage kage end at spille fodbold?

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

 
DR1

09:10  

Arkitektens sommerhus (2:6)
Arkitektens sommerhus (2:6) Norsk boligserie fra 2018. (Arkitektens hytte) Einar Hagem er en af Norges førende sommerhus-arkitekter. Hans udgangspunkt er, at bygningen skal følge landskabets linjer og falde i ét med naturen. Vi besøger Einar Hagem i hans eget fritidshus i Bamble - et hus, han oprindeligt tegnede til sine forældre, lige efter han var færdig med sin arkitektuddannelse.

09:45  

Skru tiden tilbage - til 70'erne II (3:4)
Skru tiden tilbage - til 70'erne II (3:4) Skal man smide bh-en for at være en ægte rødstrømpe, og hvad ved en kørende sælger om hønsestrik? Kan man nedlægge en feminist med en gør-det-selv opgave, eller er det bare nemmere når far laver det færdigt? I dette afsnit af Skru tiden tilbage til 1970'erne, er det familien La Cour Kostending fra Frederikshavn, der skal prøve kræfter med livet som ung børnefamilie anno 1970'erne, når de flytter ind på 12. sal i datidens hotte og helt moderne boligkompleks i Brøndby Strand. Mor Trine mener selv hun har en glødende feminist gemt i sig, men er den stærkere end hendes kvindelige blufærdighed anno 2017? Og, hvordan klarer far Rasmus livet som 1970'ernes svar på den bløde og hjemmegående husfar, der i ligestillingens navn tager sig af børnene, mens mor er til kvindemøde. Vi tjekker om kønskampen får brug for endnu en tur på barrikaderne, når vi sammen med familien La Cour Kostending skruer tiden tilbage til 1970'erne!

10:30  

Antikkrejlerne XXIII (13:25)
Antikkrejlerne XXIII (13:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXIII (14:25)
Antikkrejlerne XXIII (14:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

09:10  

Anthonsen II - Den døde mand
Anthonsen II - Den døde mand Ove Sprogøe er Anthonsen: Privatdetektiven fra Valby - det danske svar på Sherlock Holmes og Philip Marlowe. Mens Anthonsen sidder i et pæretræ et sted i Københavns nordlige udkant på jagt efter endnu et bevis på utroskab, bliver han vidne til et indbrud i nabovillaen. Det underlige er blot, at husets indehaver senere påstår, at hun intet savner. Sendt første gang 1984

10:10  

Arven efter Darwin (2:2)
Arven efter Darwin (2:2) For mere end 200 år siden blev Charles Darwin født. Og 50 år senere udkom hans banebrydende bog om arternes oprindelse. I den anden af to dokumentarer om den geniale videnskabsmand fortælles historien om, hvordan Darwins tanker om den stærkes overlevelse er blevet brugt, misbrugt og omgået i Danmark og resten af Norden. Både her og i hele verden er tankerne brugt til alt fra racehygiejne og geni-babyer til utopien om menneskets udødelighed. Tilrettelæggelse af Cathrine la Cour. Sendt første gang 08.02.2009

10:50  

Hvide slaver - Hark Olufs (1:3)
Hvide slaver - Hark Olufs (1:3) I 1724 er den femtenårige skibsdreng Hark Olufs på sin fars skib Håbet på vej fra Nantes i Frankrig hjemad mod Hamborg, da det bliver opbragt af kapere. Besætningen bliver taget og ført som fanger til Algier. Hark Olufs liv som slave i Nordafrika er exceptionel, først og fremmest fordi han overlever - men i særdeleshed fordi den lille skibsdreng fra Vadehavsøen ikke bliver en helt almindelig slave. Hark Olufs er en ud af den million europæere, der fra år 1500 til ca.1830 var slaver i Nordafrika. Det var sømænd, passager på skibe og landsbybeboere i fjerne kystområder, der blev kapret af muslimske pirater både i Middelhavet og Atlanterhavet. Tilrettelæggelse: Anna Elisabeth Jessen Sendt første gang 15.08.10

11:30  

Vidunderlige græske øer (3:6)
Vidunderlige græske øer (3:6) Britisk naturserie fra 2020. (Greek Islands with Julia Bradbury) Santorini er en af verdens mest berømte destinationer. Hvert år tiltrækkes næsten to millioner mennesker af øens flotte solnedgange. Men den populære ø er mere end det. Tag med Julia Bradbury på opdagelsesrejse rundt efter det skjulte Santorini - fra øens mange vandrestier og det højeste punkt byen Pyrgos - og til den lokale delikatesse lavet af hestebønner og ikke mindst fiskernes utrættelige kamp mod engangsplast.

11:55  

Vidunderlige græske øer (4:6)
Vidunderlige græske øer (4:6) Britisk naturserie fra 2020. (Greek Islands with Julia Bradbury) Sporaderne kaldes paradisøerne og er berømte for deres pinjelunde og strande. De ligger tæt på det græske fastland og består af 24 fredfyldte øer, som rækker ud i Det Ægæiske Hav. Tag med Julia Bradbury på opdagelsesrejse til to af de fire beboede øer. Skopelos, som turisterne ikke rigtig har opdaget, selvom øen blev brugt som kulisse til filmen "Mamma Mia!" og Skiathos, der byder på 60 paradisiske strande og lokale hemmeligheder.

TVR

09:00  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: De små ræveunger
Vilde vidunderlige dyr: De små ræveunger En rævemor må efterlade sine nyfødte hvalpe, for at jage. Mens hun er væk, fryser hvalpene nede i hulen. Rævemoren skal skynde sig at finde noget at spise, så hun kan komme tilbage til hulen, varme ungerne og give dem mælk, så de kan vokse sig store.

09:18  

Vilde vidunderlige dyr: Hvem gemmer døde dyr i krattet?
Vilde vidunderlige dyr: Hvem gemmer døde dyr i krattet? I et tjørnekrat i skoven hænger der døde insekter på tornene. Hvilket dyr kan mon have sat dem på tornene? Og hvorfor?

09:20  

Hemmelige dyr: Hullet i Lunden (2)
Hemmelige dyr: Hullet i Lunden (2) Emilie på 7 år har fundet et underligt og meget dybt hul i en park lige hvor hun bor. Derfor har hun bedt Isabel om at komme til Horsens for at hjælpe hende med at finde ud af, hvad det mon er for et hemmeligt dyr der bor lige i nærheden.

09:35  

MikroMakkerne - Skovsøen
MikroMakkerne - Skovsøen MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag undersøger Selma og Milton, hvilke dyr der findes i en skovsø. Og så hjælper de NaturMikkel med at skære fisk op.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Hvis du har kigget på alle episoderne af Dinolaboratoriet, har du en god chance for at fuldføre denne Dinosaur quiz. Gør dig klar!

09:44  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Allosaurus var så høj som en stor bus og vejede som 100 førskolebørn tilsammen. Den havde dødbringende tænder, der var skæve. Hvis den tabte en tand, voksede der bare en ny ud.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:07  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:15  

Mission Valhalla (9)
Mission Valhalla (9) Odins har mistet synet! Altså på dét øje, der ligger i Mimers Brønd og kan kigge ud i alle verdenerne. Det er ikke så godt, hvis han ikke har sit gode syn, når de onde jætter rører på sig, og Ragnarok er nær. Ungdommens gudinde Idun må, sammen med den modige, jordiske helt Storm, drage ud for at finde ud af, hvad der er galt og give Odin sit fulde syn tilbage. For Valhalla!

10:30  

Cirkusliv i savsmuld (6)
Cirkusliv i savsmuld (6) Cirkusdirektøren er sløj i dag og må blive i sengen. Jacob jonglerer med de citrusfrugter, som skal blive til en sund-surhedsdrik.

10:45  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at skader holder skadebryllup? Ta' med Lille Nørd på skadejagt og se om det lykkes Anders og Katrine at indsamle glimmer og glitter nok til et rigtigt skadediskotek.

11:15  

Onkel Rejes Sørøvershow (3)
Onkel Rejes Sørøvershow (3) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Victoria, der skal med på skattejagt. Se om de kan skaffe en ny rejsegrammofon til Sørøver Jørgen, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og de Sure Sokker. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:40  

Skæg med bogstaver - B
Skæg med bogstaver - B Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet B, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2010 (16)
Bonderøven 2010 (16) Franks nye hest skal spændes for vognen for første gang og ud at køre i det flotte efterårsvejr. Roerne er nu så store, at de kan raspes, og til det formål har Frank fremskaffet en gammeldags maskine, der bare virker. Årets æblehøst skal opbevares ordentligt, så Frank går i gang med at lave nye frugtkasser. www.dr.dk/bonderoeven

12:15  

Bonderøven 2010 (15)
Bonderøven 2010 (15) Frank er vendt hjem fra Frankrig med rubinjetræer og hvidløg, der skal plantes ud. Kastaniegårdens kartofler skal hyppes, og både Johan og Theresa hjælper til. Og så har Frank fået en helt ny hest, som han forventer sig meget af. www.dr.dk/bonderoeven

12:45  

Nak & Æd - tilbage til start
Nak & Æd - tilbage til start Jørgen og Nikolaj er tilbage på Kanaløen i Randers Fjord, hvor deres venskab startede for 11 år siden. Dengang fik de ikke ram på en and. Så nu prøver de en gang mere. Men meget vand er løbet gennem Randers Fjord siden dengang. Spørgsmålet er nu, om det er til det bedre. Sikkert er det, at Randers Fjord byder på høj sol, ingen vind og sensommer, så ænderne er derfor svære at få på vingerne. Heldigvis får de to venner igen hjælp fra en lokal kending, så måske lykkedes det denne gang.

13:45  

Gintberg på kanten af kulturen: Asnæs (4:6)
Gintberg på kanten af kulturen: Asnæs (4:6) "Vi skåler for hyldemor!"... Promillen bliver høj, når Jan Gintberg er på urtetur med naturvejleder Dorthe. Jan er taget til Asnæs i det nordvestlige Sjælland i jagten på den danske kulturarv. Her møder han keramikeren Martin, som plaffer løs på sine keramikkrukker med gevær. Jan kigger også indenfor på Danmarks eneste museum for Rock Nalle og så bliver han omringet af "Stænklapperne", som er en Puch Maxi-gruppe kun for kvinder - lige bortset fra "Hønse", deres mandlig mekaniker, som har tasken fyldt med tændrør og tamponer.

14:15  

Hammerslag 2017 (14)
Hammerslag 2017 (14) Hammerslag starter aftenens program lige midt i Grenå, hvor hold øst og vest skal gætte prisen på et charmerende gammelt byhus fra 1895. Herefter går turen vestpå til satellitbyen Assentoft lidt udenfor Randers, hvor vært Christian Degn ud over husoplysninger også kan byde ind med randrusiansk dialektservice. Aftenen sluttes af i et "rigtigt" sommerhus med havudsigt fra terrassen og en charmerende gammeldags alkove i stuen - et sommerhus, som især én af mæglerne falder pladask for. Vært: Christian Degn

DR2

12:15  

USA og Mexico: En rejse langs grænsen (1:2)
USA og Mexico: En rejse langs grænsen (1:2) Britisk dokumentarserie fra 2020. (Sue Perkins: Along the US-Mexico Border) Græsen mellem USA og Mexico er en af verdens mest omstridte. Fra nyheder hører vi om migranter, mord, narkokarteller og muren, der deler de to lande. Sue Perkins tager på en 3000 km lang tur fra Stillehavet til Den Mexicanske Golf for at finde ud af, hvordan livet leves på begge sider af grænsen. En tur, der byder på triumfer og tragedier, hjerteskærende hårde liv og en endeløs række af overraskelser.

13:15  

USA og Mexico: En rejse langs grænsen (2:2)
USA og Mexico: En rejse langs grænsen (2:2) Britisk dokumentarserie fra 2020. (Sue Perkins: Along the US-Mexico Border) Den har ry for at være en af verdens farligste byer. Den mexicanske by Juarez har siden 2008 været delt af en 91 km lang grænsemur. Ikke desto mindre krydser flere tusind grænsen hver dag. Sue Perkins møder nogle af de mennesker, som arbejder og bor i begge verdener - og dem, der ikke frit kan krydse grænsen.

14:15  

Charité - Et hospital i krig (2:6)
Charité - Et hospital i krig (2:6) Tysk dramaserie fra 2019. (Charité) Anni nedkommer med en pige, men fødslen er tæt på at koste både mor og barn livet. Efter fødslen havner Anni på stue med en prominent patient, nemlig propagandaminister Goebbels' hustru, Magda. Politisk er de ansatte på hospitalet delt, og da en ung patient viser sig at have et flyveblad fra en modstandsgruppe i lommen, er de ikke enige, om han skal angives.

TVR

12:00  

Vilde venner II (3)
Vilde venner II (3) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Hektor og Elsa, der har vagten i klubhuset. Der skal samles lækre agern til sultne egern og fældes træer, så skovmåren kan få et nyt sted at bo. Og så skal de redde to duer, der er kommet lidt på afveje.

12:20  

Sovedyr på eventyr II (8) - Den klodsede enhjørning
Sovedyr på eventyr II (8) - Den klodsede enhjørning Rosa besøger Lærke og hendes sovedyr Enhjørning E , der har et magisk horn og elsker at gøre gode gerninger. I eventyret bliver Enhjørning E til en god-gerning-fe, der redder en smuk prins, som sidder fast i et træ. Prinsen inviterer hende til fest på sit slot. Problemet er bare, at Enhjørning E er klodset. Hendes horn sidder tit fast i grene, så hun falder. Hun bliver nervøs for om hun også vil falde til festen hos Den Smukke Prins. Så da den snedige spåkone Krakrakrella tilbyder at overtage det magiske horn mens Enhjørning E er til fest, så kommer Enhjørning E til at hjælpe Krakrakrella med en grim plan.

12:40  

Ramajetterne III (9)
Ramajetterne III (9) En ny dille er kommet til Ramasjang Lufthavn. Ramajetterne samler på Ramasjang Kort, men Flummers bamse-kort bliver stjålet. Det udløser et krisemøde i Hittegodset. Hvem er mon tyven?

12:57  

John Dillermand (3)
John Dillermand (3) John vælter uheldigvis Oldemors fine vase med sin diller, og må derfor ud og finde sig et arbejde, så han kan købe hende en ny vase. Men det er svært at finde det perfekte job, når man har verdens længste diller og mon ikke John kommer galt afsted med dilleren, eller, måske er der musik i den?

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal militær-enheden Task Force One kæmpe imod de levende døde zombie-drenge fra Splatterne. Der bliver fuld fart frem, når turen går ned ad Striben, ud på Specialbanen i Mønsted Kalkgruber og rundt på Ramasjang Rally Ringen. Det hurtigste hold kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne.

13:30  

Op og hop (2)
Op og hop (2) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Rasmus, der laver politigymnastik.

13:40  

Oda Omvendt (7)
Oda Omvendt (7)

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (1)
Superhelten Sprinter Galore (1) Superhelten Sprinter går i hele to fælder - den ene sat af skurken Cleopatra og den anden af DiktaThor. Det ser sort ud for Sprinter, men måske kan han udnytte skurkenes diskussioner om hvem, der fangede ham først, til selv at slippe fri?

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (2)
Superhelten Sprinter Galore (2) Skurken Cleopatra er snedig og bruger usynlighedsmaling til at fange superhelten Sprinter, men hun glemmer, at han jo stadig har sine superheltekræfter; også selvom de - og nu også Sprinters hoved - er usynlige.

14:05  

Monster Buster
Monster Buster Nikolaj er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster Viktor Blodmonster, der driller ham om aftenen. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja og hjælper ham med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

14:20  

Onkel Rejes Heavyband (9)
Onkel Rejes Heavyband (9) Krølle savner sin far, der er kommet i Helvede, men Onkel Reje ved hvad der kan få ham i bedre humør: en tur går til Jyttes bodega, hvor Djævlens Heavyband spiller. Desværre får Djævlen lampefeber og Onkel Reje må springe til som forsanger. Dagen byder også på en grim besked fra Kranieknuserne.

14:35  

Motor Mille og uniformerne - Skorstensfejer (5)
Motor Mille og uniformerne - Skorstensfejer (5) Motor Mille får lov at kravle højt op, når hun besøger en skorstensfejer for at forstå, hvordan de hjælper os med at rense skorstenene. Motor Mille får lov til selv at rense to store skorstene, og får øjnene op for, hvor seje skorstensfejere er, og hvorfor de egentlig har høj hat på.

14:50  

Sprinter Galore III - Afsked (10)
Sprinter Galore III - Afsked (10) Magnus har fået masser af nye venner, og familien har travlt. Imens har Sprinter bygget tyverialarmen om til et rumskib igen og har besluttet sig for at rejse. Der er ingen, der har brug for ham længere, og han vil ud at se verden. Magnus forstår ham godt. Men det er svært at sige farvel til en ven, der har boet så længe både i ens underkøje og i ens hjerte ...

DR1

15:00  

Kender Du Typen? - Med rejer og råhygge
Kender Du Typen? - Med rejer og råhygge Hvem er det, der bruger det meste af sin tid i sommerhuset i sofaen? Og som aldrig læser en bog, men besøger de dyreste restauranter i Danmark og udlandet? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når de besøger et hyggeligt sommerhus i Hornbæk. Vært: Anna Lin

15:30  

FIFA VM 2022: Før kampen ottendedelsfinale
FIFA VM 2022: Før kampen ottendedelsfinale VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Folkehuset Absalon.

16:00  

FIFA VM 2022: Ottendedelsfinale, direkte
FIFA VM 2022: Ottendedelsfinale, direkte

16:45  

FIFA VM 2022: VM studiet i pausen
FIFA VM 2022: VM studiet i pausen VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Folkehuset Absalon.

16:55  

FIFA VM 2022: Ottendedelsfinale, direkte
FIFA VM 2022: Ottendedelsfinale, direkte

17:50  

FIFA VM 2022: Efter kampen ottendedelsfinale
FIFA VM 2022: Efter kampen ottendedelsfinale VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Folkehuset Absalon.

DR2

15:05  

Charité - Et hospital i krig (3:6)
Charité - Et hospital i krig (3:6) Tysk dramaserie fra 2019. (Charité) Anni og Artur lader være med at fortælle nogen om deres nyfødte datters tilstand. Måske kan Artur selv helbrede hende? Artur vil ikke lade hende indlægge på børneafdelingen, hvor han arbejder. Otto, Annis bror, har en grum mistanke om hvorfor, men Anni nægter at tro ham.

15:55  

Mellem 2 verdenskrige - Det store krak
Mellem 2 verdenskrige - Det store krak Det var den største bankskandale i Danmarks historie, og ligesom i dag, hvor landet også rystes af finansskandaler, så truede Landmandsbankens krak i 1922 med at styrte hele det danske samfund i grus. Statsmagten måtte gribe hårdt ind i denne skandale der også var en fejde mellem to af landets rigeste mænd. Tilrettelæggelse: Lone Leegaard. Sendt første gang 28.09.08

16:35  

Mellem 2 verdenskrige - Gullaschbaronen
Mellem 2 verdenskrige - Gullaschbaronen Aldrig har dansk erhvervsliv haft det bedre end under 1. verdenskrig. Pengene flyder ind over grænsen og driftige entreprenører skaber enorme formuer på blandt andet gullasch til de sultne soldater. Harald Plum hedder en af gullaschbaronerne, som tjener ufattelige summer og lever et liv, som er en konge værdig. Men tiden er præget af revolutioner og blodsudgydelser og en finansfyrste kan risikere at vågne op som konkursrytter næste dag. Tilrettelæggelse: Thomas Houkjær. Sendt første gang 5.10 08

17:10  

Mine bedsteforældres krig (2:4)
Mine bedsteforældres krig (2:4) Britisk dokumentarserie fra 2019. (My Grandparents' War) Fire britiske berømtheder udforsker deres bedsteforældres ekstraordinære krigshistorier. Denne gang opdager skuespiller Kristin Scott Thomas, hvordan hendes bedstefar William Scott Thomas reddede tusinder i slaget ved Dunkirk, mens han tjente som befalingsmand i den kongelige engelske flåde under 2. verdenskrig.

TVR

15:05  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:20  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon III
Simon III

15:59  

Simon III
Simon III

16:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:25  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Tegnefilm med dansk tale Vovserne redder bogbussen + Vovserne redder Humdingers hoved

16:50  

Albi (6)
Albi (6)

16:56  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis Julen står for døren, og det bliver fejret med julefis i hytten hos Onkel Reje og Brille med juleheavy og kreative kalenderlys. Onkel Reje har i dagens anledning medbragt et juleorakel, som kan fortælle dem, hvad de får i julegave i år. De finder også ud af, at Brille lider af juleallergi, men det har Onkel Reje heldigvis en kur for. Medvirkende: Mads Geertsen og Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

17:00  

Nissernes Ø (6:24)
Nissernes Ø (6:24) Alle savner ordentlig mad. Hos Storfangerfamilien består morgenmaden af én banan, Fiffig-Junior vil stadig gerne ha' and - og stakkels Lunte ser ud til at være henvist til frugt i skiver. Junior forsøger stadig at få succes hos pigerne. Fornøje-Frederik kan snart åbne sit første projekt: Santa's Badeland! Santa selv er ved at være godt nervøs for at blive afsløret. Sugar og den islandske fitnisse Fígur Fígursson er i tvivl: Er Vagtnissen Vagn på deres side - eller .....?? Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mick Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen og mange flere. Manuskript og instruktion: Flemming Jensen Sendt første gang 2003

17:30  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:35  

Dragen og de syv prinsesser
Dragen og de syv prinsesser

17:40  

Stop! (2)
Stop! (2) Klaras far har bagt nogle virkelig gode boller til hendes navnedag. Klara vil gerne spise dem med det samme, men far siger, hun må vente til i morgen. Hvis bare Klara kunne gøre, så det blev i morgen nu...

17:45  

Trex
Trex Simon opdager, at Trex lugter af abe og at hans badekar er for lille. Så Simon og Trex begiver sig ud for at lede efter et sted, hvor Trex kan bada. Desværre er den sure nabo Knarvorn von Sur der allerede og dytter med sin fine bil.

17:50  

Trex
Trex Trex savner sine slægtninge og i et desperat forsøg på at trøste sit husdyr, tager Simon Trex med sig på biblioteket. Desværre arbejder den dinosaur-hadende bibliotekar Sccccharlotte Stillebæk der, og så gælder det om for Trex at snige sig ind.

17:55  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:30  

Julehjertets hemmelighed (6:24)
Julehjertets hemmelighed (6:24) Dansk familiejulekalender fra 2022. Aage af Jungshoved, der vil forloves med Marie Louise, kommer på besøg. Alt skal være perfekt, da Aage ikke må vide noget om de mystiske ulykker på herregården. Karen og Rumle bager magiske kager for at drille Aage, men uanset hvad Karen gør, så hjælper det ikke, for Aage bliver blot endnu mere forelsket i Marie Louise og beslutter at brylluppet skal stå allerede inden jul. Medvirkende: Karla Larsen Moltsen, Thea Sofie Lundbak, Isa Thorlacius, Maximillian Henriques Hale, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Niels Martin Eriksen m.fl. Efter idé af: Thomas Glud og Mia Marie Borup. Instruktør: Poul Berg. Manuskript: Poul Berg og Jesper Nicolaj Christiansen. Fotograf: Bastian Schiøtt. Production design: Thomas Greve. Komponist: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion for DR med støtte fra FilmFyn.

20:00  

Jul på Kastaniegården - En duft af træskotræ, vaniljekranse og norsk julemad
Jul på Kastaniegården - En duft af træskotræ, vaniljekranse og norsk julemad Op mod jul bliver der røget kød, inden familien besøger Frilandsmuseet Hjerl Hede. Her lærer Frank at lave træsko, og familien følger med i rugbrøds- og vaniljekransebagning på museets gamle bageri. Hjemme på Kastaniegården bager Frank norsk fladbrød og laver den norske julespise pindekød, så familien kan smage. Tilrettelæggelse: Mogens Fink Elbæk, Peter Wath.

DR2

18:00  

Weekendtur til York
Weekendtur til York Britisk dokumentarserie fra 2022. (Weekend Breaks with Gregg Wallace) Minister-katedralen, markeder og middelaldergader. Tag med Gregg Wallace til den nordengelske by York. I løbet af tre dage udforsker han næsten 2000 års historie fyldt med vikinger, romere og Tudor-konger - og nyder en menu med en af sine yndlingsingredienser, rabarber.

18:45  

Weekendtur til Madeira
Weekendtur til Madeira Britisk dokumentarserie fra 2022. (Weekend Breaks with Gregg Wallace) Pirater, Pico do Arieiro og poncha. Tag med Gregg Wallace til den smukke ø Madeira. I løbet af tre dage går han på opdagelse i det subtropisk feriemekka. Undervejs kommer han tæt på en hvalfamilie, nyder øens signaturret espetadas og smager tropisk frugt, han ikke anede eksisterede.

19:30  

Ørnedræberne - En amatørs værk (4:4)
Ørnedræberne - En amatørs værk (4:4) I en fryser på DTU ligger mordvåbenet godt gemt og glemt; små stykker kød med carbofuran i, og de er nu sendt til DNA-test for at bestemme, hvad det er for en slags kød. En anonym kilde fortæller, at han er sikker på, at det er en amatør, der har været i gang på Tåsinge. Hos den lokale skytteforening peger de i pengenes retning. Og så skal Zissel foretage et svært opkald. I dette sidste afsnit af "Ørnedræberne" skal brikkerne lægges og de rigtige spørgsmål stilles. Og så kommer svaret på DNA-testen.

20:00  

Signe Molde på udebane: "Det er ikke usundt at være tyk"
Signe Molde på udebane: "Det er ikke usundt at være tyk" De kæmper mod slanketips, tykfobiske læger og alt for små stole, og viser deres tykke kroppe frem på instagram. Nu har Danmarks to største tykaktivister inviteret Signe Molde helt tæt på deres kamp for retten til at blive fri for tykfobi og tøj i små størrelser.

20:30  

Albert og Sanne - en evighed af dig og mig
Albert og Sanne - en evighed af dig og mig Albert og Sanne bor i hus med katten Figaro og høns i baghaven. Og så drømmer de mere end noget andet om at få et barn. Men hvad der skulle være legende og lystfuldt, bliver i stedet et anstrengende projekt med skemaer, frustrationer og altopædende usikkerhed. Som taget ud af myten om Sisyfos, ruller Albert og Sanne den ene Webergrill efter den anden op ad bjergsiden, kun for at se dem rulle ned igen lige inden de når bjergets top. Sanne vil tale om det, hun frygter allermest, men ingeniøren Albert kender ikke til nogle rapporter, der viser, at det hjælper at tale om tingene. Albert og Sanne - en evighed af dig og mig er et musikalsk kammerspil fortalt i joggingbukser om parforholdet, indgroede kønsroller og om alle de drømme, man bliver nødt til at begrave - eller grave op igen - når ræven har været der.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Da Emma skal have ansvaret for en opgave, synes hun, det er svært at give udtryk for sin nervøsitet overfor de andre, og det bringer alle i fare

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:40  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

18:55  

Svampebob Firkant VIII (5)
Svampebob Firkant VIII (5)

19:00  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

19:20  

Bedst & Bedster
Bedst & Bedster Efter deres sædvanlige narrestreger har Bedst og Bedster fået karantæne fra deres job på mini-golfbanen. Bedst bruger tiden på at øve sig på sin banjo, imens Bedster er fortvivlet over ikke at have råd til den nye Kolossos Burger fra Milkshake-caféen. De beslutter sig for at spille nogle gadekoncerter, for at tjene lidt ekstra penge. Overvældet af den positive respons fra publikum, tager Bedst hele æren for deres succes. Men Bedster finder sig ikke i det. Må det bedste band vinde!

19:35  

Wild Kratts III (4)
Wild Kratts III (4)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Horisont: Hemmelig dagbog fra Kherson
Horisont: Hemmelig dagbog fra Kherson Da russiske kampvogne ruller ind i Kherson, slutter Dmytros almindelige hverdag. I stedet tænder han kameraet og dokumenterer tilværelsen i det besatte Ukraine. Han går til demonstration mod russiske soldater, leder efter forsvundne venner og prøver at beskytte sin datter. Kan han leve under russisk kontrol?

22:15  

Mordene i Brokenwood VI (1:4)
Mordene i Brokenwood VI (1:4) Newzealandsk krimiserie fra 2019. (The Brokenwood Mysteries) En gruppe steampunk-entusiaster holder deres årlige komsammen i en lade, der er blevet indrettet med alskens rustikt nips fra Victoriatiden. Men festlighederne får en brat ende, da en eksplosion dræber et af medlemmerne. Nu må den erfarne politimand Mike Shepherd på jagt efter en morder.

23:50  

På vildspor i ødemarken (6:6)
På vildspor i ødemarken (6:6) Norsk naturserie fra 2022. (Med Monsen på villspor) Monsen får ambulancearbejderen Christina fra serien '113' med på en tur fyldt med jagt, fiskeri og en ulveflok som nærmeste nabo til teltpladsen.

DR2

21:50  

Dansk teater 300 år (1:10)
Dansk teater 300 år (1:10) Året er 1722. Den 23. september. I hjertet af København, i et bindingsværkshus - et teater - med tre etager i Lille Grønnegade. Her skabes teaterhistorie. Og en ny tid begynder. Tidligere er teaterstykker blevet spillet på sprog, som publikum ofte ikke forstår, men nu begynder Ludvig Holberg at skrive replikker på dansk. Han er en af Danmarks største nationale klenodier, og dansk teaters grundlægger. På fem år skriver Holberg 27 dramaer, hvoraf mange spilles den dag i dag

22:30  

Jul på Vesterbro (6:24)
Jul på Vesterbro (6:24) - med Anders Matthesen. Stewart og Danny pynter op, for at vise Arne, at der er julefred og hygge i det Stardust'ske hjem... og æble!!! Sendt første gang 6.12.03.

22:45  

Klostrets mørke hemmeligheder (3:4)
Klostrets mørke hemmeligheder (3:4) Mens Moder Theresa bliver hyldet af det katolske samfund, fortæller tidligere søstre, hvordan flere ældre nonner udsættes for tvang og overgreb indenfor klostermurene.

23:10  

Coco Chanels kampe
Coco Chanels kampe Fransk dokumentar fra 2018. (The Wars of Coco Chanel) Gabrielle 'Coco' Chanel er en af det 20. århundredes mest ikoniske modeskabere. En legende, der altid har kæmpet for at blive fri af sin barndom og sociale status - og med stålsat vilje har knoklet for at blive rig og opbygge sit eget imperium. Dette intime portræt udforsker nogle af de mange kampe Chanel måtte udholde på sin vej - fra forældreløs til hendes dyrekøbte succes.

TVR
DR1

00:50  

Hamilton II (2:4): Need to know
Hamilton II (2:4): Need to know Svensk thrillerserie fra 2022. Carl Hamilton sendes til Kiruna for at efterforske et muligt forsøg på spionage. Men snart indser han, at hans chefer ikke har fortalt ham hele sandheden. Nogen stjæler tophemmelige våbenmaterialer, som Sverige har produceret illegalt for at eksportere dem til lande i krig. Det truer med at få voldsomme følger.

02:20  

Professor T: En morders dna
Professor T: En morders dna Britisk krimiserie fra 2022. En bager findes myrdet efter at have modtaget dødstrusler. Professor T hjælper med at efterforske sagen. Snart må han spørge sig selv, om visse personer er prædisponerede af deres baggrund eller genetiske arv for at begå forbrydelser.

03:10  

Antikkrejlerne XXIII (9:25)
Antikkrejlerne XXIII (9:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:55  

Antikkrejlerne XXIII (10:25)
Antikkrejlerne XXIII (10:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

00:10  

Det fantastiske Italien II (2:3)
Det fantastiske Italien II (2:3) Britisk dokumentar 2013. (Italy Unpacked) Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige italienske regioner og deler generøst ud af deres viden om landets rige kultur og regionale køkkener. Sammen ser de på landskaber, kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst og madkultur.

01:10  

De svenske modstandshelte (2:2) - Afsløret
De svenske modstandshelte (2:2) - Afsløret Svensk dokumentarserie fra 2020. (Hitlers dödsdömda svenskar) De blev dømt til døden for deres bedrift. Fem svenske forretningsmænd er aktive modstandsfolk i Polen under 2. verdenskrig. Med livet som indsats informerer de verden om udryddelsen af Europas jøder. Men hverken Sverige eller Tyskland er begejstrede for informationerne, og snart får Himmler svenskerne arresteret. De dømmes til døden for spionage, mens den svenske regering gør alt for at holde sig neutral.

01:55  

Kinas van Gogh'er
Kinas van Gogh'er Kinesiske dokumentar fra 2016. (China's van Goghs) Indtil 1989 var Dafen i udkanten af Shenzhen kun en lille landsby. Nu er den lille by fyldt med bønder, der er blevet malere. De sprøjter kopier af mesterværker ud. En ordre på 200 van Gogh-malerier er ikke usædvanligt. og malerne har så travlt, at de sover på gulvet i atelierne.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, RAVNSBORG.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1206071148